HOME

 

TREKKING & PRIJZEN

 

TOSCAANSE EILANDEN TREKKING op CAPRAIA

 

WIE ZIJN WIJ

 

RESERVERINGS CONDITIES/FAQ

 

CONTACT

 

 

 

Beau van Erven met Rosi & Laura tijdens opnames voor SBS6 uitzending October 2014

voor uw verblijf:

www.casatesori.com

Artikel Lucca horseriding in Financieel Dagblad - 2 Aug 2014

 

 

Lucca Horse Riding

 

Een avontuurlijke kennismaking met het betoverend landschap in de heuvels rondom Lucca, prachtige Toscaanse landschap, over de Strada del Vino, door wijngaarden, bossen, velden en olijfboomgaarden. De trekkingen worden begeleid door de gekwalificeerde gidsen en zijn geschikt voor kinderen, volwassenen, gevorderden en beginnelingen.

De paardrijtochten kunnen alleen via afspraak een paar dagen van te voren geboekt worden. Wees er snel bij want ze zijn snel volgeboekt gedurende de zomer.

De trekkings starten in de zomer tussen 9.00 - 12.00 en 17.00 -19.00 uur. In de tussen liggende uren is het te warm voor paard en berijder.

email: info@luccahorseriding.com - bel: (+39)3466992025 Ned gesproken

De ranch is alleen open voor ruiters met een bevestigde reservering!

Voor mogelijkheden en prijzen zie menu links

Transport mogelijkheid: De ranch is niet bereikbaar zonder auto. Er is geen publieke busservice. Mogelijkheid voor transfer van 20 min. vanaf Lucca treinstation of Piazza Verdi:Toeristen buro naar de ranch en terug:E .20 (Max.4 personen per auto) Hotel pick up, indien bereikbaar met de auto E. 50

 

Trail impressies

Ranch regels:

* Het betreden van de ranch en het paardrijden is geheel voor eigen risico. Je dient een disclaimer in te vullen bij aankomst alvorens op te stijgen.

* Alle ruiters onder de 18 jaar zijn verplicht een helm te dragen, op de ranch te leen. Kinderen tot en met 14 jaar zijn verplicht een bodyprotector te dragen, op de ranch te leen. Dit is de Italiaanse wet.

* Jonge kinderen krijgen een gids mee die naast het paard loopt. De ranch bepaalt of het nodig is, ongeacht het rij niveau van de kinderen.

*Geen dubbelrijden toegestaan bij de Italiaanse wet.

* Voor kinderen in de zomertijden een maximale rijdtijd van 1 uur.

* Wij adviseren een lange broek en dichte schoenen te dragen en dichte schoenen en zonnebrand te smeren.

* Bij reservering dient u 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op de ranch. Om de helm te passen, een disclaimer te ondertekenen (ouders of voogden tekenen voor kinderen onder de 18 jaar), de resterende betaling in contanten te voldoen, het geschikte paard voor u te kiezen, de stijgbeugels passend te maken en dan krijgt u enkele basisinstructies voordat we vertrekken.

* Als u te laat aankomt, ongeacht de reden, behouden wij het recht voor om uw rijtijd in te korten met uw vertragingstijd.

* Uw paard is gereserveerd voor u na ontvangst van de aanbetaling.

* De (resterende) betaling kan uitsluitend in contanten worden voldoen, voor vertrek. Er is geen pinautomaat/credit card appparaat op de ranch. De dichtsbijzijnde pinautomaat is in Lucca.

* Maximaal gewicht berijder van 95 kilo.

* Het veiligst is om met uw telefoon fotos te maken en deze in een buideltasje te dragen. Als u waterflesjes wilt meenemen kunt u het best een klein rugzakje meenemen.

* We houden ten alle tijden onze paarden en ruiters veilig door de heuvelachtige paden enkel in wandelpas af te leggen.Onze paarden zijn hiervoor getraind. Een gallop met meerdere paarden tegelijk betekent voor onze paarden, die in het wild zijn geboren, gevaar en kunnen op hol slaan. Het terrein is ongelijk en heuvelachtig en ook niet geschikt om te galloperen. Bij uitzondering maken we in het naseizoen of het voorseizoen snellere ritten met enkel zeer ervaren ruiters (max twee per trekking) bij overleg van ruiterbewijs.

* We garanteren geen prive trekkingen. Voor wie enkel een prive trekking wil, vragen we een extra betaling van 25 euro per persoon.

* We rijden alleen als de weersomstandigheden het toelaten. In de warme zomermaanden, rijden we in de ochtend en namiddag. Alleen de gids besluit of de trekking onderbroken moet worden. Indien ruiters voortijdig willen stoppen, om welke reden dan ook, vindt er geen terugbetaling plaats voor de resterende tijd.

* Bij boeking, worden de paarden voor u gereserveerd. In geval u ter plekke en op het laatste moment niet te rijden, vindt geen terugbetaling plaats.

* Annuleringsvoorwaarden:
Om te zorgen dat we succesvolle trekkingen kunnen maken, bereiden we onze paarden drie uur van te voren voor. Daarom is het nodig dat we het exacte aantal ruiters weten. Laat ons minstens een dag van te voren weten of je een extra persoon wilt meenemen. Annuleringen binnen 24 uur voor vertrek verliest u uw aanbetaling. Annulering via email of telefoonbericht: (0039-3466992025).