llent">

HOME

 

TREKKING

 

ROUTE BESCHRIJVING

 

WIE ZIJN WIJ

 

RESERVERINGS CONDITIES/FAQ

 

CONTACT

Beau van Erven met Rosi & Laura na de trekking voor opnames voor SBS6 uitzending October 2014

Gesponsord door:

www.villatalenti.com

www.casatesori.com

Artikel Lucca horseriding in Financieel Dagblad - 2 Aug 2014

 

Foto: dagtrekking Strada del Vino

Een avontuurlijke kennismaking met het betoverend landschap in de heuvels rondom Lucca, prachtige Toscaanse landschap, over de Strada del Vino, door wijngaarden, bossen, velden en olijfboomgaarden. De trekkingen worden begeleid door de gekwalificeerde gidsen en zijn ook geschikt voor kinderen, volwassenen, gevorderden en beginnelingen.

Trail rides can be booked by appointment only, please make a reservation a few days before:

email: info@luccahorseriding.com

De ranch is niet bereikbaar zonder auto. Er is geen publieke service. Mogelijkheid voor transfer vanaf Lucca treinstation of Piazza Verdi naar de ranch en terug: 20 euro (Max.4 personen per auto)

Trail impressies

Horseriding rules:

*Het betreden van de ranch en het paardrijden is geheel voor eigen risico.

*Alle ruiters onder de 18 jaar zijn verplicht een helm te dragen, op de ranch te leen. Kinderen tot en met 14 jaar zijn verplicht een bodyprotector te dragen, op de ranch te leen. Dit is de Italiaanse wet.

*Jonge kinderen krijgen een gids mee die naast het paard loopt. De ranch bepaalt of het nodig is, ongeacht het rijniveau van de kinderen.

*Wij adviseren een lange broek en dichte schoenen te dragen en dichte schoenen en zonnebrand te smeren.

*Bij reservering dient u 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op de ranch. Om de helm te passen, een disclaimer te ondertekenen (ouders of voogden tekenen voor kinderen onder de 18 jaar), de betaling in contanten te voldoen, het geschikte paard voor u te kiezen, de stijgbeugels passend te maken en dan krijgt u enkele basisinstructies voordat we vertrekken.

*Betaling kan uitsluitend in contanten worden voldoen, voor vertrek. Er is geen pinautomaat op de ranch. De dichtsbijzijnde pinautomaat is in Lucca.

*Maimaal gewicht van 90 kilo.

*Het veiligst is om met uw telefoon fotos te maken en deze in een buideltasje te dragen. Als u waterflesjes wilt meenemen kunt u het best een klein rugzakje meenemen.

*We houden ten alle tijden onze paarden en ruiters veilig door de paden enkel in wandelpas af te leggen.Onze paarden zijn hiervoor getraind. Een gallop met meerdere paarden, betekent voor onze paarden die in het wild zijn geboren, gevaar.. Het terrein is ongelijk en heuvelachtig en niet geschikt om te galloperen. Bij uitzondering maken we in het late naseizoen of vroege voorseizoen snellere ritten met enkel zeer ervaren ruiters (max twee per trekking) bij overleg van ruiterbewijs.

*Het is belangrijk op tijd te komen. We hebben meerdere groepen per dag en we rijden met verschillende groepen. Door te laat te komen, worden de andere groepn opgehouden.

*We garanteren geen prive trekkingen. Voor wie perce een prive trekking wil, vragen we een extra betaling van 25 euro per persoon.

*We rijden alleen als de weersomstandigheden het toelaten. In de warme zomermaanden, rijden we in de ochtend en namiddag. Alleen de gids besluit of de trekking onderbroken moet worden.

* Indien ruiters eerder willen stoppen, om welke reden dan ook, geen terugbetaling plaats.

*Bij boeking, worden de paarden voor u gereserveerd. In geval u ter plekke en op het laatste moment niet te rijden, vindt geen terugbetaling plaats.

*Annuleringsvoorwaarden:
Om te zorgen dat we succesvolle trekkingen kunnen maken, bereiden we onze paarden drie uur van te voren voor. Daarom is het nodig dat we het exacte aantal ruiters weten. Laat ons minstens een dag van te voren weten of je een extra persoon wilt meenemen. Annuleringen binnen 24 uur voor vertrek verliest u uw aanbetaling. Annulering via email of telefoonbericht: (0039-3466992025).